Lessen

Starters Cursus

Voor hen die polo willen leren spelen organiseert PCW twee maal per jaar de starters cursus. De cursus bestaat uit 4 sessies van twee uur en wordt afgesloten met deelname aan een trainingsavond met de leden. Een unieke kans om de rijtechnieken, verschillende slagen,

de spelregels en tactisch inzicht te krijgen. De starters cursus geeft een volledig beeld van de sporten biedt de mogelijkheid weloverwogen en onder begeleiding met de sport verder te gaan. Het aantal plaatsen voor de starters cursus is beperkt, u kunt zich het hele jaar door opgeven.

Individuele lessen

De tijden voor deze lessen worden samen met u kort gesloten. De inhoud van deze lessen wordt geheel op uw behoefte afgestemd.

Neem alstublieft contact op met de polomanager voor de mogelijkheden.

Clinics

Een polo clinic wordt gegeven aan groepen vanaf 3 personen en omvat een twee uur durend programma. Na een theorie gedeelte waarin eerst vanaf de grond en daarna vanaf een stoel geoefend wordt met een mallet gaan de deelnemers te paard. Afhankelijk van het nivo van de deelnemers wordt de clinic afgesloten met een wedstrijdje waarbij beide partijen ondersteund worden door een ervaren speler van de club.

Polo Club Wassenaar organiseert twee soorten clinics, beide zijn bedoeld als kennismaking met de sport. Zo organiseren we clinics op vaste datums waarbij iedereen zich individueel kan inschrijven en gearrangeerde clinics voor groepen, denk aan een groep vrienden, een vrijgezellen feest of als bedrijfsuitje. In dat geval geeft u aan ons door wat u graag georganiseerd zou zien en wij doen ons best dat waar te maken.

Paardrijervaring is overigens geen absolute vereiste.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen per email :juan@polo.nl

Annuleringen/Aansprakelijkheid:

Annuleringen tot een week voor de afgesproken datum. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Deelnemers zijn verplicht een WA verzekering afgesloten te hebben. Polo is een gevaarlijke sport. Deelname is geheel op eigen risico. Polo Club Wassenaar is op geen enkele manier aansprakelijk voor ongevallen, schade, of vermissing van persoonlijke eigendommen gedurende het verblijf op het terrein van Polo Club Wassenaar.